Home Despre noi Call book Concursuri Articole Repetoare APRS Retea de urgenta EME Linkuri Bazar Contact

Impresii in imagini despre adunarea generala a radioclubului ADMIRA

Precedata de incertitudini, alimenate de unii, cum ca Radioclubul Admira este un club exclusivist in care nu toti radioamatorii din judeti sunt reprezentati, totusi la Adunarea Genareala s-au starans peste 130 de radioamatori din Arad si din judetul Arad precum si din alte judete.
S-a clarificat faptul ca clubul precedent a trebuit sa treaca printr-un "face-lift" pentru a-si sincroniza statutul cu noile cerinte legale si pentru a fi apt sa obtina certificarea sportiva. Asa ca, actualul club Admira este "doar" continuatorul juridic al Radioclubului Judetean Arad si reprezinta interesele tuturor radioamatorilor si cluburilor afiliate din judetul Arad. S-au adoptat bugetul si un plan de actiuni pentru anul 2011.

Ne-au onorat cu prezenta:
-secretarul  general al F.R.R., Dl. Ciobanita Vasile
-reprezentatntul ANCOM Timisoara, Dl. Cincu Traian
-radioamatori din Timisoara si alte judete

Cu aceasta ocazie a functionat si un "talcioc" radioamatoricesc, unde timisorenii au dat tonul impartind si reviste si documentatii provenite din donatia lui George Pataki, WB2AQC din S.U.A.
Deasemenea o mini expozitie de carti, reviste si QSL-uri a fost organizat de Asociatia Pro Radio Antic in care au putut fi admirate documentul de autorizare a lui Sztolar Eugen, YR5DO din 1938, QSL-uri primite de preotul Stefan Rusu, YR5AR si o colectie de QSL-ri din colectia lui Dr. Mircea Avram, YO2VA, "lucrate" QRP cu entitati rare, diverse carti si reviste de epoca au adus nostalgia pentru multi dintre vizitatori. Expozitia a fost completata de o colectie de radioreceptoare cu galena si casti din colectia personala a lui YO2MHF
Pentru a veni in ajutorul radioamatorilor a caror autorizatie expira in acest an, s-a organizat strangerea documentelor si expedierea lor prin reperezentatul ANCOM simplificand astfel procedurile si ajutand radioamatorii ca sa nu se deplaseze pana la Timisoara
.
Cateva imagini semnificative...

...de YO2MHF
 

« inapoi

Sponsori

Copyright © 2011 Radio Club Admira Arad.