Home Despre noi Call book Concursuri Articole Repetoare APRS Retea de urgenta EME Linkuri Bazar Contact

Simpo-Pecica, mai 2011

 

Participantii la eveniment au fost intampinati de o vreme buna si de o ospitalitate pecicana traditionala pe masura.

Inca de la primele ore ale diminetii de sambata 29 mai, parcarea din fata salii de sport a fost repede ocupata mai ales de cei care au avut mesele rezervate pentru targul radioamatoricesc dar si de catre vizitatori.

Sala Sporturilor a fost amenajata cu mese si spatii dedicate atat targului cat si pentru expozitii.

Au fost prezenti mai ales radioamatorii din districtele invecinate YO2, YO5 dar si YO3.

Din districtele 0, 5 si 8 radioamatorii din HA au participat la targ cu multe piese si aparate de radioemisie civile dar si militare.

Trei expozitii au diversificat programul de sala. O expozitie de tarnsformatoare si toruri de inalta frecventa, o expozitie cu vanzare de antene si o expozitie despre Arad si industria interbelica de radioreceptoare. Expozitiile au atras multi vizitatori.

Un radioemitator cu antenna adecvata a fost montat intr-un colt al salii si pus la dispozitia amatorilor de traffic.

Tot in sala mai era montat si serverul care transmitea “live” manifestarea pe internet.

In fata salii a fost amenajat un podium acoperit de unde organizatorii, Primaria Pecica, FRR si ANCOM prin reprezentanti delegati au avut mesaje de salut.

O noutate a reprezentat cele doua ceaunuri strict radioamatoricesti pline cu diverse piese si componente utile si din care cei interesti au putut alege dupa gust.

Trebuie sa mai amintesc de o lansare de carte al unui poet local care a si dat autografe celor interesati si de o interesanta prezentare despre levitatia magnetica sustinuta de o tanara radioamatoare.

Desi nu s-au distribuit prin tragere la sort toate obiectele oferite de sponzori totusi cei norocosi s-au bucurat de cele primite.

O orchestra, o echipa de dans si un grup de copii specialisti in arte martiale au oferit momente de relaxare vizitatorilor insirati pe banci si  celor asezati in jurul meselor.

Manifestarea de la Pecica s-a incheiat cu un gulas gustos si o felie alba de pita de Pecica care a fost oferit gratuit de catre organizatori tuturor participantilor si vizitatorilor.

Varietatea programelor si o oarecare grija pentru detalii, implicarea conducerii locale, a sponsorilor si nu in ultimul rand dedicarea organizatorilor, a facut ca aceasta editie a Simpo Pecica sa fie una matura, si reusita.

 

73 de YO2MHF, Feri

« inapoi

Sponsori

Copyright © 2011 Radio Club Admira Arad.