Home Despre noi Call book Concursuri Articole Repetoare APRS Retea de urgenta EME Linkuri Bazar Contact

Simpo YO2 Buzias '11

Intalnirea de la Buzias a atras numerosi vizitatori. Anuntul poate fi vazut aici:  http://www.yo2kqt.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=206:simpozion-buzias-2011

Poate vremea frumoasa, poate curiozitatea sau pur si simplu dorinta de a ne vedea cu prietenii, cunoscutii radioamatori...
Si din Arad au fost multi amatori prezenti la intalnirea organizata de radioamatorii timisoreni prin clubul YO2KQT, desi o intalnire a radioamatorilor din HA se petrecea si la Debretin.

Targul a fost relativ mic compensat de numarul mare de vizitatori si probabil si de... cumparatori.

F.R.R. a fost reprezentata, ca de obicei de Vasile Ciobanita ocazie cu care el a distribuit revista Radiocomunicatii si Radioamatorism numerele 7 si 8. Deasemenea QSL-urile sosite "via bureau" au fost selectate  de responsabili si distribuite.

Dupa o perioada de socializare, intalniri cu cunoscutii a urmat.. sala si prezentarile facute de radioamatori. Tematici diverse (de la APRS la repetoare, de la YOFF la generator de zgomot alb pentru reglarea aparaturii), au captat atentia ascultatorilor, sala fiind prea mica pentru numarul mare de participanti interesati.
In pauze dintre prezentari s-au impartit diplomele obtinute cu ocazia diverselor concursuri. C.S.R. Admira a impartit diplomele concursului memorial YO2RA.

O poza de grup si o mica gustare oferita de organizatori a incheiat Simpo Buzias '11.

YO2 MHF, Feri

« inapoi

Sponsori

Copyright © 2011 Radio Club Admira Arad.