Home Despre noi Call book Concursuri Articole Repetoare APRS Retea de urgenta EME Linkuri Bazar Contact

Intalnirea traditionala, de sfarsit de an, al radioamatorilor aradeni.

Timpul nefavorabil si-a spus cuvantul dar cu toate acestea mai bine de 25 de radioamatori au venit la Perla Muresului sa se vada, sa socializeze si la plecare sa ureze un Craciun Fericit si un An Nou in sanatate…

Chiar inainte de ora stabilita (11:00) mai multi radioamatori erau deja la o cafea buna, de calitate si inspectau QSL-urile primite de la biroul de QSL al FRR,  prin bunavointa lui George, YO2MAB. Tot el a prezentat si modelele de QSL color pentru actiunea YP2WFF.

YO2II, Sandu si YO2AMU discutau DX-uri… de pe Luna, prin metoda EME… iar colegii Nicu, YO2MLG si Nelu, YO2BLX definitiveau configuratia unui final “home made” de 800-1000 w evident pentru imbunatatirea propagarii…HI!.

Iulian, YO2LIS a prezentat noua antena cumparata din donatiile generoase ale membrilor care au participat si la intalnirea din aceasta toamna (sambata, 1 ocombrie 2011).

Nu in ultimul rand intalnire a fost onorata si de doua YL, in persoana Doamnei Zita, YO2MPZ si a Domnisoarei Madalina, YO2MLD.

S-au discutat si probleme organiztorice legate de Asociatia radioamatorilor aradeni si intr-un final ne-am despartit cu greu, ramanand sa ne revedem la Adunarea Generala de anul viitor, din data de 28 Ianuarie 2012, incepand cu ora 10:00.

Sarbatori Fericite si La Multi Ani! Si… la revedere in 2012!

73, de YO2MHF

« inapoi

Sponsori

Copyright © 2011 Radio Club Admira Arad.