Home Despre noi Call book Concursuri Articole Repetoare APRS Retea de urgenta EME Linkuri Bazar Contact

O intalnire cu ocazia zilei mondiale a radioamatorilor

In planul de activitati al Clubului Sportiv Radioclub ADMIRA pentru luna aprilie a fost punctat evenimentul dedicat zilei mondiale a radioamatorilor. In anul 1925 a luat fiinta la Paris Uniunea Internationala a Radioamatorilor: I.A.R.U.
Din pacate, in acest an intalnirea a fost doar una informala, de socializare, ocazie cu care s-au impartit cele cateva QSL-uri primite si de asemenea, cei care au abonament la revista radioamatorilor au primit revistele numarul 1 si 2 pe anul 2012.
Cei 20-25 de radioamatori cu aceasta ocazie au schimbat impresii tehnice si numai. S-au mai completat formulare de donatie de 2% din impozitul platit la stat pe anul 2011.

Rares a prezentat pentru cei interesati programul de Ekolink pe platforma Android al unui smartphone.

George a venit cu o interesanta antena pentru spatii mici tip E-H.

Pecicanii (familia Petrisor) au anuntat in plen, deocamdata verbal, programul Simpo Pecica. Dupa care au urmat discutii si propuneri de imbunatatirea activitatii simpozionului.

Desi ne-am asteptat la mai multi participanti la acest eveniment totusi cei care am fost prezenti, ne-am bucurat de vremea frumoasa si de ambianta placuta oferita de locatia Perla Muresului.

73 de YO2MHF

« inapoi

Sponsori

Copyright © 2011 Radio Club Admira Arad.