Home Despre noi Call book Concursuri Articole Repetoare APRS Retea de urgenta EME Linkuri Bazar Contact

Ecouri la Simpo Pecica

 

Se pare ca regretatul Bela a lasat conducerea organizarii simpozionului din Pecica pe pilot automat. Organizatorii misunau programati nu coordonati… Comunicarea cu participantii la simpozion a lasat mult de dorit cum a lasat de dorit si inregistrarea si informarea vizitatorilor. Despre respectarea unui orar anuntat in prealabil nici nu putem vorbi.

Noroc cu atmosfera destinsa si distinsa, care, spre fericirea noastra nu a depins de organizatori… Noroc a fost si cu vremea… care a tinut cu organizatorii si cu noi toti. In general a fost bine si ne-am simtit bine la Pecica.

De data aceasta participarea radioamatorilor maghiari a salvat targul radioamatoricesc. Dar si slujba de comemorare a celor doi pasionati de radioamatorism Ban Bela si Vasile Ciobanita a fost salvata tot de ei, pentru ca localnicii nu s-au inghesuit sa participe. Organizatorul principal a depus o coroana iar din partea radioclubului Admira (din partea membrilor) s-a depus o jerba de flori.

Tot respectul pentru Domnul Primar din Pecica, acesta a tinut sa fie prezent la gestul de cinstire al celor doi, plecati dintre noi.

Asociatia Pro Radio Antic a realizat o expozitie remarcabila care a accentuat importanta respectului pentru patrimoniul tehnic autohton.

Si de data asta, prin grija lui Iulian, YO2LIS s-a transmis “live” tot evenimentul, din sala si din afara Salii de Sport.

Cu speranta ca editia a X-a va avea parte si de profesionalism organizatoric asteptam de pe acum urmatoarea intalnire.

73! de YO2MHF

« inapoi

Sponsori

Copyright © 2011 Radio Club Admira Arad.