Home Despre noi Call book Concursuri Articole Repetoare APRS Retea de urgenta EME Linkuri Bazar Contact

Ne-am urat Sarbatori Fericite si La multi Ani...

 Ne-am urat Sarbatori Fericite si la Multi Ani...

 

Lista radioamatorilor din Arad e lunga. Poate prea lunga pentru o prezenta de sfarsit de ani. Din pacate lista cuprinde in cea mai mare masura doar indicative de  sotii, vecini, nepoti, cunostiinte. Deci lista e lunga...

Chiar si asa, radioamatorii pentru care radioamatorismul conteaza, au venit in numar considerabil, in ciuda vremii si a recesiunii economice, la intalnirea de la Perla.

Au venit cei de la Chisineu Cris, Vanatori dar si cei de la Gurahonti. Au lipsit insa, unii  chiar din Arad desi aveau de ridicat multe QSL-uri.

Intalnirea a durat de la ora zece pana pe la 13 :30 CFR si ne-am simtit bine iar la plecare ne-am urat Sarbatori Fericite si la Multi Ani...

Am ramas surprins de faptul ca autorizatiile de radioamator sunt in ordine desi la ANCOM este o alta situatie... Dar asta e o alta situatie !

O alta surpriza a fost faptul ca opt radioamatori au platit cotizatia si au oferit clubului Admira si donatii ca sa putem cumpara statia mult asteptata ca sa putem activa de la Clubul Admira cu indicativul clubului YO2KBQ!

S-au schimbat multe impresii si ne-am despartit greu... Mai jos sunt si pozele care intaresc cele scrise mai sus.

 

... 73 de YO2MHF

« inapoi

Sponsori

Copyright © 2011 Radio Club Admira Arad.