Home Despre noi Call book Concursuri Articole Repetoare APRS Retea de urgenta EME Linkuri Bazar Contact

Adunarea Generala Aniversara...

1.1 A avut loc adunarea .generala ... Am avut mari emotii ca din cauza vremii ne vom intalnii putini. Spre marea mea surpriza nu a fost asa. Peste 70 de radioamatori din Arad, din judeti dar si din imprejurimi au venit la intalnirea noastra.

A fost citit mesajul FRR, am ascultat cu interes mesajul ANCOM  si informatiile despre noutati legislative prezentate de domnul Cincu Traian

Desemenea Dl. Colonel Catalin Vrabie ne a prezentat informatii despre ITSU si necesitatea reinoirii protoocolului de colaborare incheiat in 2001, cu radioclubul aradean.

O mini expozitie (Pro Radio Antic) despre trecutul radioamatorismului aradean a facut ca sa ne reamintim de inaintasi, prin QSL-uri vechi, poze de epoca, articole din ziarele vremii, carti si reviste. Chiar si aparatul cu care a lucrat Stefan Rusu a fost expus multumita lui Nelu YO2BLX.

Am mai putut admira in fotografia din 1937, aparatul cu care YR5AR a lucrat, deasemenea documente ale radioamatorilor Sztolár si Galbács,  fotografii din anul 1954 cu veteranul Dr. Mircea Avram YO2VA, aparatul sau home-made, etc. Vezi si aici :

http://radioamator.ro/info/Adunarea%20Generala%20Admira%20Arad%202014.pdf

Au mai fost expuse fotografii si articole cu istoria mai recenta a radioamatorismului aradean in care ii putem intalni pe YO2II, YO2LIS, YO2LEA si pe multi altii.  

Dupa o scurta prezentare prezentarea istorica a fost comunicat Adunarii Generale situatia financiara si s-a propus bugetul pentru anul 2014.

A urmat apoi o sectiune “simpozion” cu prezentarea realizarilor colegilor nostrii:

- Amplificator liniar cu SRS-360, de YO2AMU

- Construcţia unui QRO, de YO2BLX

- Expediţia WFF lunca Mureşului, de YO2MNC

- Stick USB DVB-T RTL2832U cu E4000, tuner pentru SDR, YO2MAB

In cadrul evenimentelor am avut parte si de un mini targ. Mai multe poze puteti sa vedeti aici: http://radioamator.ro/info/Adunarea%20Generala%20Admira%20Arad%202014.pdf (Tnx. YO2MJZ).

« inapoi

Sponsori

Copyright © 2011 Radio Club Admira Arad.