Home Despre noi Call book Concursuri Articole Repetoare APRS Retea de urgenta EME Linkuri Bazar Contact

Simpozion YO, Brasov 1-3 august 2014

Anuntul si reclamele simpozionului mi-a trezit interesul pentru a participa la Brasov la aceasta intalnire radioamatoriceasca. In centrul tarii, nu prea departe de Arad, avand si doua tronsoane de autostrazi ma zis ca pot face fata drumului cu masina.

Organizatorii au schimbat locul de intalnire si a fost foarte greu sa gasesc "colina Universitatii corpul C", fara alte detalii, descriere sau harti ajutatoare. Noroc cu taximetristii...

Intrare 5 lei, ecuson, dar nu era nici un program afisat macar. Au fost destul de multi, mai ales cu participantii din judetele apropiate, un targ bogat de componente si aparate a facut ca intalnirea sa fie placuta. La cina festiva nu am mai participat...

Am adus cateva (circa 55) de QSL-uri, in general pentru activii nostrii: 2MJZ, 2MLM, 2MIL, 2AMU, 2II, etc.

Printre exponate am remarcat transceiverul militar, din al doilea razboi mondial, 15W tip PP din dotarea armatei romane cu inscriptii in limba romana, foarte interesant.

Am prezentat si eu o replica al unui radioreceptor super-reactie construit de Dr. Titus Konteschweller din Craiova si care a trait la Paris. Actiunea avea ca scop sensibilizarea opiniei publice pentru pastrarea patrimoniului industrial autohton.

Cateva poze care ilustreaza cele spuse mai sus...

... de YO2MHF, Feri

« inapoi

Sponsori

Copyright © 2011 Radio Club Admira Arad.