Home Despre noi Call book Concursuri Articole Repetoare APRS Retea de urgenta EME Linkuri Bazar Contact

Sympo Banat 2015

Am ales intalnirea de la Timisoara in detrimentul celei de la Debretin. Clubul YO2KQT a dat dovada de maturitate in organizarea acestui simpozion, schimbarea locatiei a fost de bun augur. Casa Adam Muller de Zabrani, caci asta inseamna Guttenbrun, s-a dovedit a fi un loc potrivit pentru asemenea actiuni.

Mi-sa confirmat, daca mai era cazul, faptul ca Simpozionul de la Pecica a fost deturnat fie de ceauniade fie de alte actiuni care nu sunt specifice radioamatorilor si care nu au nimic in comun cu hoby-ul lor.

Colegii de la Timisoara insista pe "calea cea buna" si nu se lasa influentati de populisme, orgolii sau sforarii ieftine.

De la primirea participantilor, la conditiile pentru talcioc sau de la sala de prezentari   la cafeaua de dimineata si apa minerala gratuite, toate au aratat grija pentru detalii.

M-am simtit radioamator si nu pompier la Timisoara. Totul s-a desfasurat decent fara excesesi si cu bun simti.

Temele prezentate au fost realmente o sfatare pentru auditoriu care a rasplatit cu intrebari si aplauze prelungite pe autori.

Ne madrim cu YO2BOF, Aliodor, care a prezentat in stilul lui specific o lucrare despre un analizor de antenna, lucrat pana la cele mai mici detalii. Felicitari Aliodor!

M-am bucurat deasemenea si pentru proaspetii nostrii colegi familia Maris. Edi, fiul, a exclamat dupa prezentare despre SOTA ca de abia asteapta sa primeasca indicative ca se va apuca de aceasta activitate. Mi-am adus aminte de un dicton: radioamatorii se nasc, nu se fac! (YO2VA).

Am dus dar am si adus QSL-uri iar confirmarea legaturii cu Brazilia a facut ca intalnirea sa para si mai placuta.

Intr-un cuvant, a fost o reusita!

« inapoi

Sponsori

Copyright © 2011 Radio Club Admira Arad.