Home Despre noi Call book Concursuri Articole Repetoare APRS Retea de urgenta EME Linkuri Bazar Contact

Simpo Banat...

Felicitări organizatorilor pentru reuşita acestui simpozion. Poate că ar fi fost bine dacă s-ar fi marcat mai destiv "decada"...  Mai mulţi membrii ai clubului Admira au participat la simpozionul organizat de radioamatorii din Timişoara, de la clubul QSO Banat, YO2KQT. Colegii ne-au obişnuit deja cu o bună organizare şi prezentări de mare calitate. 

A fost distribuit CD-ul lui YO4PX, Feri, care conţine 101 pagini despre radioamatorism.
Din pogram am remarcat prezentarea lui YO2BOF, Adi o construcţie de mare clasă al unui transceiver SDR tip Tulip. Apoi, prezentarea lui Zoli YO2LZA despre concursurile UUS organizate şi arbitrate în România în comparaţie cu cele din alte ţări.
Prezentarea SALVO de către YO2MMC şi ISU Timişoara a scos în evidenţă importanţa implementării unor programe clare pentru situaţiile de urgenţă.
Nu în ultimul rând amintesc prezentările lui Sebi YO2CQB legate de uTracer un sistem automat de ridicarea caracteristicilor tuburilor electronice şi de recepţia sincrodină cu decodor I-Q.
Nu trebuie să uităm de distribuirea unor QSL-uri şi de târgul radioamatoricesc.
Simpozionul s-a încheiat cu o tombolă. Cele două aparate au fost câştigate de YO2MEI şi YO2MAB toţi de la CSR Admira.

Mulţumim lui Carol, YO2GL din Timişoara pentru donaţia făcută clubului Admira, constând în 5 anuare Radiotechnika şi mai multe cuarţuri pentru diferite frecvenţe.

Vezi şi aici: https://www.facebook.com/Radioclub-Admira-479582002225565/

« inapoi

Sponsori

Copyright © 2011 Radio Club Admira Arad.