Home Despre noi Call book Concursuri Articole Repetoare APRS Retea de urgenta EME Linkuri Bazar Contact

Donatii

Tipuri de Donatii:

1. Donatii in bani

Aceste donatii se pot trimite cu mandat postal fie pe adresa Clubului Sportiv Radioclub Admira, fie cu mandat postal mentionand contul bancar (vezi mai jos) la aceeasi adresa.

2. Donatii prin redirectionarea cotei de 2% din impozitul deja platit la stat

Conform legii fiecare cetatean poate sa ordone statului cum sa foloseasca impozitul incasat de la acesta. Pentru acest lucru se utilizeaza formularul 230, de la AF (Autoritatea Financiara, Directia Generala a Finantelor Publice) sau se descarca de pe net.

3. Instructiuni de completare a formularului

Sus in mijloc se trece anul la care se refera declaratia de redirectionare, de obicei anul precedent.
In sectiunea I se trec datele de identificare a persoanei care face donatia.
In sectiunea II nu se trece nimic.
In sectiunea III la punctul 1.  nu se trece nimic. La punctul 2. se bifeaza casuta si se completeaza cu datele C.S. Radioclub Admira, dar la "suma in lei" nu se trece nimic. Daca ati descarcat formularul de pe pagina de web ADMIRA, in aceasta sectiune gasit datele gata completate.
In sectiunea IV nu se trece nimic.

Apoi, se semneaza si se depune documentul pana la 15 mai la sectia financiara de care apartine donatorul unde organul fiscal va inscrie numarul de inregistrare si data. Este bine sa aveti o copie a formularului cu numarul de inregistrare pentru verificari ulterioare.
Formularul se poate  trimite si prin posta folosind serviviciul "recomandat cu aviz de primire", la adresa sectiei financiare .


Formularul 230 gata completat cu datele de identificare a Asociatiei se descarca de aici (vezi mai jos). Prin redirectionarea a 2% din impozitul deja platit la stat in anul precedent , deveniti membru cotizant, pentru ca acest mod de donatie se asimileaza cu plata cotizatiei .Observatie!
In cazul in care utilizati un formular care nu a fost descarcat de pe pagina de web a Clubului Sportiv Radioclub Admira, atunci la datele de identificare a entitatii nonprofit adica Clubul, se vor trece: denumirea, cod fiscal, contul si denumirea bancii, date pe care le gasiti mai jos.


Formularul 230 gata completat cu datele de identificare a Asociatiei se descarca de la http://www.yo2kbq.ro/upload/Formular_230.pdf.

Atentie: Tipariti doar pagina 1 al formularului, nu este necesar sa tipariti si instructiunile!

Prin redirectionarea a 2% din impozitul deja platit la stat in anul precedent deveniti membru cotizant pentru ca acest mod de donatie se asimileaza cu plata cotizatiei .
 

Acest gest al dumneavoastra nu va costa nimic dar conteaza enorm in economia Clubului Sportiv Radioclub Admira pentru care va:

MULTUMIM!

3. Donatii materiale.

Aceste tipuri de donatii pot fi: documente, carti, aparate de radio, tuburi electronice etc. Impachetate bine se trimit pe adresa Asociatiei.

 

Denumire: Club Sportiv "RADIOCLUB ADMIRA"___________
Domiciliul fiscal: Jud. Arad, mun. Arad, Str. Mărășești nr 30 ap 6
CIF: 13721939__________________________________________
Cont Bancar : RO12 RNCB 0015 0303 2947 0001_____________
Banca: BCR Arad_______________________________________

 

IMPORTANT!

Suma redirectionata de 2% este secreta! Clubul Sportiv Radioclub Admira nu poate identifica nici persoana nici suma care se transfera in cont! De aceea retineti numarul de inregistrare pe care o primiti la depunerea formularului 230 sau a Avizului de primire, prin aceste documente puteti face dovada acestui transfer.

« inapoi

Sponsori

Copyright © 2011 Radio Club Admira Arad.