Tipuri de donații

Donații în bani

Donațiile pot fi efectuate direct în contul asociației cu menținea “Donație”.

Donații prin redirecționarea cotei de 3.5% din impozitul deja plătit la stat
 
Conform legii fiecare cetățean poate să ordone statului cum să folosească impozitul încasat de la acesta. Pentru acest lucru se utilizează formularul 230, de la ANAF.
 
Instrucțiuni de completare a formularului
 
Sus in mijloc se trece anul la care se refera declaratia de redirectionare, de obicei anul precedent.
In sectiunea I se trec datele de identificare a persoanei care face donatia.
In sectiunea II nu se trece nimic.
In sectiunea III la punctul 1.  nu se trece nimic. La punctul 2. se bifeaza casuta si se completeaza cu datele C.S. Radioclub Admira, dar la “suma in lei” nu se trece nimic. Daca ati descarcat formularul de pe pagina de web ADMIRA, in aceasta sectiune gasit datele gata completate.
In sectiunea IV nu se trece nimic.
 
Apoi, se semneaza si se depune documentul pana la 15 mai la sectia financiara de care apartine donatorul unde organul fiscal va inscrie numarul de inregistrare si data. Este bine sa aveti o copie a formularului cu numarul de inregistrare pentru verificari ulterioare.
 
Formularul se poate  trimite si prin posta folosind serviviciul “recomandat cu aviz de primire”, la adresa sectiei financiare.
 
Formularul 230 gata completat cu datele de identificare a Asociatiei se descarca de aici (vezi mai jos).
 
Prin redirectionarea a 3.5% din impozitul deja platit la stat în anul precedent , deveniți membru cotizant, pentru că acest mod de donație se asimileaza cu plata cotizației.
 
Observatie!
In cazul in care utilizati un formular care nu a fost descarcat de pe pagina de web a Clubului Sportiv Radioclub Admira, atunci la datele de identificare a entitatii nonprofit adica Clubul, se vor trece: denumirea, cod fiscal, contul si denumirea bancii, date pe care le gasiti mai jos.
 
Atentie: Tipariti doar pagina 1 al formularului, nu este necesar sa tipariti si instructiunile!
 
Acest gest al dumneavoastra nu va costa nimic dar conteaza enorm in economia Clubului Sportiv Radioclub Admira pentru care vă MULȚUMIM!
 
IMPORTANT!
Suma redirectionata de 3.5% este secreta! Clubul Sportiv Radioclub Admira nu poate identifica nici persoana nici suma care se transfera in cont! De aceea retineti numarul de inregistrare pe care o primiti la depunerea formularului 230 sau a Avizului de primire, prin aceste documente puteti face dovada acestui transfer.
 

Donații materiale

Aceste tipuri de donatii pot fi: documente, cărți, aparate de radio, tuburi electronice etc. Împachetate bine se trimit pe adresa Asociației.


Denumire: Club Sportiv “RADIOCLUB ADMIRA
Domiciliul fiscal: Jud. Arad, mun. Arad, Str. Mărășești nr 30 ap 6
CIF: 13721939
Cont Bancar : RO12 RNCB 0015 0303 2947 0001
Banca: BCR Arad